Знаменитий український астролог раптово заявив про те, що Герої ЗСУ готові зробити Путіну дуже неприємний сюрприз уже цієї весни. Так, уже в березні місяці буде кілька дат, які змусять російського диктатора серйозно понервуватись.

Відповідну публікацію опублікували на порталі новин «apostrophe»

Ні для кого не секрет, що далеко не лише військові експерти хочуть передбачити результат цієї жахливої ​​та кривавої війни.

Знаменитий астролог Влад Росс вважає, що березень може багато що змінити в ході війни. Справа в тому, що очікується кілька важливих дат, коли ЗСУ зможуть досягти серйозного успіху. Однак у середині березня будуть і неприємні ситуації.

«У цей час можливі дуже важливі події. Петля Марса може бути дуже знаковою, наприклад, може вплинути на Кримський міст», — розповів Влад Росс.

Крім цього, астролог акцентував свою увагу на тому, що після 19 березня, можливо, розпочнеться наступ з боку ЗСУ, оскільки цей час вважається дуже сприятливим.

«Тому початок нового астрологічного року цього разу збігатиметься з молодиком 21 березня. Це чудовий момент для початку контрнаступу української армії. Тим більше, 23 березня Плутон, планета смерті та руйнування, увійде на знак Водолія. Оскільки Росія перебуває під впливом Водолія, Плутон нестиме їй смерть», — пояснює астролог.

Також Влад Росс запевняє, що 7 березня будуть серйозні зміни у зірках, що натякає на те, що вже буквально на тижні варто чекати на жорстоку бійню на українському фронті.

«У березні можливі швидкі та несподівані події. А на Росію чекає великий сюрприз від України, точніше так – дуже великі сюрпризи летітимуть у бік РФ», - підсумував астролог.

Читайте також:

У Санкт-Петербурзі закрили повітряний простір: у Росії відбувається щось неймовірне

Путін збожеволіє: Грузія піднесла потужний сюрприз

Паніка у Кремлі: у Росії вирішили промовчати про підбитий літак Путіна