У мережі з'явилася несподівана інформація щодо того, що нібито під Москвою було зафіксовано падіння українського безпілотника, який може літати на відстань понад 800 кілометрів. Так, росіяни надали навіть фотографії, зроблені у Підмосков'ї.

Відповідну інформацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на заяву росіян.

«Москвою прилетіло Безпілотник упав поряд з об'єктом «Газпрому» в Підмосков'ї, РосЗМІ Повідомляється, що уламки БПЛА виявили за 10 метрів від забору газової компресорної станції в Коломенському районі. На місце їдуть екстрені служби та сапери. Путен закрився в бункері», - підписано пост у соціальній мережі.

Крім цього, повідомляється, що у самому Підмосков'ї було виявлено падіння так званого українського безпілотника. Росіяни не змогли довго мовчати і навіть показали фотографії з аварії БПЛА. У країні-агресорі зазначили, що ці безпілотники можуть літати на відстань понад 800 кілометрів.

"Фото з місця катастрофи БПЛА біля об'єкту "Газпрому" у Підмосков'ї. Повідомляється, що збито UJ-22 Airborne виробництва "Укрджет". Такий дрон може летіти на 800 км зі швидкістю 130-140 км/год та може нести 15-20 кг вибухівки".

Читайте також:

Ізраїль допоможе Україні закрити небо від будь-яких безпілотників. Путіна притиснули

Путіну настав кінець: ракет більше немає, Кремль уже в паніці

Паніка у Кремлі: у Росії вирішили промовчати про підбитий літак Путіна

Готуємося до потужного землетрусу: названо місто, де обваляться будинки