Усі українці знають, що з 16 січня кожен може обміняти старі лампочки на нові LED. Для того, щоб здійснити обмін необхідно бути громадянином України віком від 18 років, мати паспорт, ідентифікаційний код та лампи розжарювання для обміну. Механізм програми передбачає, що людина приносить 5 ламп розжарювання у відділення Укрпошти та проводить там їх обмін на нові енергозберігаючі.

Днями стало відомо, що українці творчо підійшли до процесу обміну та приносять співробітникам Укрпошти такі екземпляри, які не часто можна зустріти в ужитку.

Там уже задумалися, чи створити їм у себе музей раритетів на основі того, що принесли громадяни.

Співробітники Укрпошти продемонстрували незвичайні екземпляри, які принесли громадяни. Причому найдивовижніше, що все це – в робочому стані.

Нагадаємо, що обмін відбуватиметься двома способами - з попереднім замовленням і без нього. Якщо попередньо зробити замовлення ламп через програму Дія, то вони гарантовано чекатимуть у відділеннях Укрпошти п'ять робочих днів після отримання підтвердження на телефон. При оформленні заявки через додаток Дія треба буде вибрати відділення та вказати необхідну інформацію.

Читайте також:

Обірвалася струна: не стало коханої жінки легендарного Володимира Висоцького

На Путіна чекає історичний удар: він втрачає Росію, країна розвалюється разом з економікою

Колишній друг Путіна розповів, як він пив пиво і не міг навіть зібрати шафу за інструкцією. Але мріяв про реформи

Справжня українська краса: 21-річна плівчина стала найкращою в Європі. Фото