Стало відомо, що 17 лютого на 84-му році життя померла екс-дружина радянського поета та барда Володимира Висоцького, актриса та сценаристка Людмила Абрамова. Вона була другою дружиною Висоцького після Ізи Висоцької та перед Мариною Владі.

Обставини та причини смерті жінки не уточнюються.

Сумну новину повідомив актор Веніамін Сміхов у Facebook .

"Красуня ВДІКу і суворо друг-дружина Володі Висоцького, матуся Аркаші та Микити [Високих], «тлумачний словник» поета, як ніхто інший у світі Люся напам'ять відгукувалася на кожен вірш Володі", - написав Сміхов.

Сміхов у пості також подякував Абрамову за "добрі муки" у створенні центру Володимира Висоцького на Таганці в Москві, а також за гордість та мудрість.

Всі знають, що Абрамова була у шлюбі з Володимиром Висоцьким з 1965 по 1970 роки, а познайомилися вони на зйомках фільму "713 просить посадки".

У пари у шлюбі народилися сини Аркадій та Микита.

Людмила Абрамова народилася 16 серпня 1939 року. 1963 року закінчила ВДІК. Разом з нею на одному курсі навчалися майбутні режисери Андрій Смирнов та Андрій Кончаловський.

Серед акторських робіт Абрамової - фільми "713 просить посадку" (1962), "Східний коридор" (1966), "Червоний чорнозем" (1977) і телесеріал "Середина життя" (1976). Була сценаристом фільму "Поки що не випав сніг" (1984).

Крім того, Людмила Володимирівна Абрамова працювала художнім керівником дирекції зі створення музею Володимира Висоцького у Москві. А 1991 року Абрамова випустила ще й книгу спогадів про колишнього чоловіка під назвою "Факти його біографії".

Читайте також:

На Путіна чекає історичний удар: він втрачає Росію, країна розвалюється разом з економікою

Колишній друг Путіна розповів, як він пив пиво і не міг навіть зібрати шафу за інструкцією. Але мріяв про реформи

Справжня українська краса: 21-річна плавчиня стала найкращою в Європі. Фото