Президента Російської Федерації Володимира Путіна знають не так багато людей таким, яким він є насправді. З живих свідків істинного обличчя кремлівського диктатора, такого, яким він був до розвитку комплексу божевільного старця з почуттям уявної величі, залишилося буквально кілька людей.

Одним із них є колишній російський банкір і колишній друг Путіна Сергій Пугачов, який зараз проживає у Франції. Чоловік часом ділиться дуже неймовірними фактами із біографії кремлівського диктатора.

Наприклад, нещодавно Пугачов розповів, "звідки у Путіна ростуть руки". Докладніше про це інформує сайт Гордон.

Так Пугачов розповів, як йому скаржилася колишня дружина Путіна Людмила, що від чоловіка не може домогтися допомоги по дому. Тоді Пугачов пізно приїхав на дачу другові, обговорювати реформи. І там Людмила Путіна запитала, чи довго вони будуть

"Я говорю: "Мабуть, довго. Вибач, що ми і вдень, і вночі, але йдеться про будівництво нової країни". А це був початок 2000-х. Вона каже: "Сергію, якої держави? Я одного разу його попросила... Купила шафу типу з IKEA, принесла її додому, з інструкцією та кудись поїхала. Приїжджаю наступного дня – шафа валяється роздерта, а вони з Чемезовим пиво п'ють. Ця людина шафу не може зібрати. Яку країну він збудувати може?" , - розповів Пугачов.

Читайте також: