У вівторок, 7 лютого 2023 року стало відомо, що в місті Кстово в Нижегородській області сталася пожежа на нафтопереробному заводі (НПЗ).

Регіональна прокуратура розповіла про подію на своєму офіційному сайті .

"Прокуратура Нижегородської області організувала перевірку за фактом займання на промисловому підприємстві. За попередніми даними, 7 лютого в Кстівському районі за адресою Центральне шосе, будинок № 9, на нафтопереробному заводі сталася пожежа", - йдеться у повідомленні.

У соцмережах з'явились відео з місця інциденту. Зважаючи на кадри, над територією піднявся чорний густий дим.

За інформацією Telegram-канал 112, пожежі було надано третій ранг складності.

Водночас, загоряння вже ліквідовано. Було задіяно оперативні служби підприємства міста і залучено сили ГУ МНС РФ по Нижегородської області.

Наразі підприємство продовжує свою роботу у штатному режимі. Загрози здоров'ю мешканців та екології Кстово немає. Під час пожежі та її ліквідації ніхто не постраждав.

У "Лукойлі" вже прокоментували пожежу на нафтопереробному заводі. Так, зокрема співробітники прес-служби "Лукойл-Нижегороднефтеоргсинтез" розкрили подробиці пожежі на нафтопереробному заводі (НПЗ) у нижегородському Кстово. Повідомляється, що задимлення сталося на установці коксування.

Нагадаємо, що 23 грудня в Росії спалахнули одразу кілька об'єктів, які належать силовим структурам. Горів також Пермський пороховий завод, що виробляє снаряди до реактивних систем залпового вогню "Град" і "Смерч", комплексів протиповітряної оборони та іншої зброї.

Читайте також:

Історичне рішення ухвалено: Українська Греко-Католицька церква переходить на новий календар

Вторгнення Білорусі до України: експерт розповів, чого чекати насправді

Йому було всього 15 років: підліток "під мухою" прокотив свого друга на мотоциклі та відправив на той світ