Але вихід є. При використанні такого борошна можна використовувати духовку. До речі, такі сирники є дуже дієтичними та підходять тим, хто стежить за своїм харчуванням.

Про рецепт смачних сирників на рисовому борошні читайте у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Необхідно взяти сир із низьким відсотком жирності. Сир має бути дрібнозернистим і сухим, а також без додавання рослинних жирів. Сир слід всипати в глибоку тарілку, додати жовтки, всипати цукор і невелику дрібку солі. Все перемішуємо, всипаємо борошно рисове і знову перемішуємо.

Далі слід оцінити стан сирного тесту. Якщо через крупнозернистий сир тісто вийшло з грудочками, значить слід його перебити блендером. Якщо тісто вийшло занадто вологим, то слід додати ще борошна.

Якщо тісто вийшло, таким як потрібно і не липне до рук, можна переходити до наступного етапу.

Включаємо духовку та розігріваємо до 180°С. Беремо лист і застилаємо його папером для випічки, можна злегка змастити олією. Далі руками сформуйте сирники однакового розміру, злегка плескати їх з двох сторін, і викладіть їх на деко на невеликій відстані один від одного.

Запікати сирники слід 15 хвилин на одному боці, потім лист потрібно вийняти і перевернути їх на інший бік, і залишити запікатися на 7-10 хвилин, до рум'яності вже знизу.

Подавати сирники потрібно зі сметаною, згущеним молоком або джемом, посипати шоколадною крихтою, ягодами або горішками.

Читайте також: