Мало хто знає, але класти лавровий лист потрібно приблизно за 5 хвилин до завершення варіння супу. Можна зробити це і пізніше: перед зняттям каструлі з плити.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЯкщо додати пряність на самому початку (а саме цю помилку і допускають багато господинь), то страва може придбати неприємну гіркуватість.
Інші важливі правила
Перед тим як покласти листя у блюдо, їх потрібно обдати окропом. Ця проста процедура дозволить швидко очистити поверхню спеції, яка далеко не завжди відрізняється чистотою.
Також не варто забувати про правильне співвідношення інгредієнтів. Використовувати занадто багато лаври не треба. Одна штука на літр супу – правильний підхід.
Листочки потрібно прибрати з рідкої страви приблизно через 5-10 хвилин після того, як варіння було завершено.
Якщо цього не зробити, то суп виявиться трохи гірким. Щоправда, проблема лише у неприємному смаку. Сама гіркуватість навряд чи становитиме якусь небезпеку для організму.
Читайте також:
Ідеальний сніданок: як приготувати пишні оладки на кефірі з бананом. Рецепт