Кожен новий масований ракетний удар, завданий Росією по території України, ще більше злить людей. Українці народ терплячий і гордий, ми не дозволимо Кремлю диктувати нам свої умови та вирішувати за нас, як ми житимемо і як житимуть наші діти.

А тому ні до чого ці обстріли мирних міст та споруд критичної інфраструктури не призведуть. Але Путін та його соратники не можуть зрозуміти думки волелюбної нації, а тому не зупиняться у своїх спробах занурити всю Україну у темряву. Але в темряві добре видно зірки, і свічки горять яскравіше, якщо горять за упокій убивць та окупантів.

Власне, вже наступного тижня українська влада очікує чергову ракетну атаку по об'єктах критичної інфраструктури. Докладніше про це інформує низка Telegram-каналів, посилаючись на заяву глави президентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамія.

"Є інформація, що наступного тижня будуть нові обстріли та нові блекаути" , - заявив Давид Арахамія.

Депутат закликав українців запасти сухими продуктами харчування, які можуть зберігатись без холодильника. Також слід запастися свічками, тримати зарядженими павербанки та заготовити технічну та питну воду.

Читайте також: