Класичний варіант приготування сосисок – варіння у каструлі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСлід пам'ятати, що при варінні в плівці сосиски виходять красивою рівною форми і менш рідкими, а при варінні без плівки на думку багатьох кулінарів сосиски будуть нешкідливішими.
Правильний спосіб варіння сосисок:
Підбираємо каструлю відповідного розміру (щоб сосиски помістилися на всю довжину), набираємо в неї воду так, щоб вона в результаті повністю покривала сосиски і ставимо каструлю на вогонь, і доводимо воду до кипіння.
Як тільки вода закипіла, кладемо сосиски, чекаємо поки вода знову почне кипіти і зменшуємо вогонь, після чого варимо сосиски протягом 2-5 хвилин (в середньому 3 хвилини).
Коли сосиски зваряться, відразу ж виймаємо їх із каструлі (залишати їх у гарячій воді не потрібно, тому що розваряться і стануть гіршими на смак).
До речі, багато господарок виливають воду після варіння сосисок, але робити це зовсім не потрібно. Така вода підійде для приготування смачного картопляного пюре.
У киплячу воду відправте картоплю та лавровий лист. Через 15 хвилин неймовірно смачна картопля буде готова.
Після варіння домашніх сосисок можна приготувати смачний і легкий бульйон з вермишеллю або суп.
Читайте також:
Рецепт насолоди: як приготувати найніжніший гарбузовий чай з молоком