- 1 кг курячих ший;
- 2 зубчики часнику;
- 100 гр твердого сиру;
- 1 ст. л. сметани;
- 10 мл майонезу;
- 3 ст. л. соняшникової олії;
- сіль;
- перець;
- спеції на смак.
Викладаємо курячі шиї у велику миску, солимо, додаємо улюблені спеції та залишаємо на 30-45 хвилин промаринуватися. Якщо подобається гострий смак, то можна приготувати особливий маринад – змішати соєвий соус із кетчупом та гірчицею.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДрібно нарізаємо часник і обсмажуємо в розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
Відправляємо замариновані курячі шиї в сковороду та обсмажуємо з обох боків до повної готовності.
Поки курячі шиї обсмажуються, приготуємо сирний соус. Натираємо твердий сир на дрібній тертці та змішуємо його з майонезом та сметаною. Солимо і перчимо.
Подаємо смажені курячі шиї з пікантним сирним соусом або гарніром з рису, гречки, картоплі. Також їх можна запропонувати з овочевими салатами чи як самостійну закуску.
Читайте також:
Буде багатий урожай: коли треба садити моркву та буряк під зиму
Без яєць та кефіру: як приготувати пухкі оладки, щоб порадувати родину
Печію як рукою зніме: названі незвичайні властивості фініків