Готувати галушки легше, ніж здається, особливо якщо мати справу з якісними продуктами і бути в хорошому настрої.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:

Для початку необхідно в глибокий посуд налити кефір, додати туди соду, яйця та сіль. Збиваємо все це віночком до однорідності.

Далі просіюємо муку|борошно| і додаємо до кефіру невеликими порціями, щоб уникнути появи грудочок, паралельно продовжуючи перемішувати.

Масу, що вийшла, викладаємо на присипаний борошном стіл і вимішуємо, додаючи необхідну кількість борошна. Тісто має вийти еластичним, але не надто тугим. Приготовлене тісто перекладаємо в миску, накриваємо рушником і даємо відпочити, відставляючи в прохолодне місце на півгодини.

Цибулю ріжемо кільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистого кольору. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до цибулі разом із печерицями. Солимо, перчимо і смажимо до готовності.

З прохолодного тіста скочуємо товсті ковбаски, нарізаємо порційними шматочками. Наші галушки відварюємо у підсоленому окропі, доки вони не спливуть. Після декількох хвилин проварювання, необхідно злити воду, і перекласти в друшляк, щоб зайва рідина скла.

Після цього потрібно перекласти галушки в горщики або тарілочки, зверху викладаємо гриби та м'ясо. Можна додати вершкове масло, сметану та столову ложку води. Після цього розігріємо духовку до 200 °C і запікаємо галушки протягом 20 хвилин.

Подавати потрібно із зеленню. Смачного!

Читайте також: