Мобілізація в Російській Федерації набрала своїх обертів, і вже незабаром перший «молодняк» вирушить вмирати в Україну. Лінія фронту досить протяжна, і де чекати на перших «мобиків» - незрозуміло.

Хоча за інформацією 24Каналу , є припущення про те, хто першим прийме на себе удар «молодняка».

Спочатку варто відзначити, що мобілізація в РФ - штука цікава. Там частину людей відправлять до росгвардії, а іншу частину мобілізованих – на забій в Україну. Росгвардійці потрібні, щоб стримувати внутрішнє невдоволення своїх громадян.

А ось в Україну російських вояків насамперед відправлять на Херсонський напрям, який важливо утримати, щоб убезпечити Крим. Також відправлятимуть взводи туди, де Україна перебуває в атакувальному положенні.

Водночас, джерело повідомляє, що відправка мобілізованих проходитиме не з розрахунку зміцнення позицій, а для заміщення новою силою, тобто в зону активного контрнаступу українських військ.

На це вказує також і те, що деяких бійців відправлятимуть на фронт за кілька днів після призову, а частину ще тримають начебто на навчаннях. Це говорить про масштабні втрати на фронті та поступове заміщення загиблих бійців.

Читайте також: