Після оголошення мобілізації в Росії стало очевидним для всього світу те, що росіяни здатні воювати лише з телевізором.

Маса відео в Інтернеті з численними чергами з чоловіків призовного віку на кордоні РФ свідчить про те, що найбоєздатніші виявилися недієздатними.

Це ж зрозуміла і російська влада, а тому хоче йти на радикальні заходи. Як інформує Обозреватель, диктатор Володимир Путін подумує оголосити військовий стан у кількох прикордонних областях.

Повідомляється, що додатково Кремль хоче заборонити виїзд із країни чоловікам призовного віку за аналогом, як зробили в Україні. Джерела інформують, що рішення ухвалене, тепер влада визначається з датою.

У той же час Путіну доповідають про падіння його рейтингу серед громадян РФ. Виявилося, що багато хто з тих, хто підтримував саму ідею війни з Україною, насправді не хоче йти воювати і всіляко намагається «відкосити» від призову.

Зрозуміло, Путін незадоволений також якістю тих, хто поповнює лави «другої армії світу». Численні алкоголіки продовжать ганьбити Росію далеко за межами країни ще на шляху посадки до автобуса, який має везти призовників до навчальних частин.

Читайте також: