Сидів собі старий на своїй майже довічній посаді, вдавав, що він – президент Росії, що піклується про бідних росіян навіть у забутій Богом Бурятії чи Туві. Навіть у затопленому фекаліями Архангельську на Путіна ще хоч якось сподівалися.

Але після вторгнення в Україну навіть оленярі з далеких регіонів РФ почали розуміти: їх кидають на забій, як гарматне м'ясо. Україна – незалежна держава, яка не хоче бачити на своїй території вбивств та насильства від рук російського солдата. Від рук будь-якого солдата взагалі. Але на Україну ніхто не нападав, окрім росіян.

Щодо російських солдатів: Україні взагалі не потрібні російські солдати – на них тут ніхто не чекає, вони з України повертатимуться додому в чорних мішках для тіл. Але Путін вважає, що він має знищити всю свою армію, намагаючись захопити Україну. Він уже розуміє, що втратив у цій війні і армію, і економіку, і виборців, і Крим.

За словами генерала-лейтенанта запасу, екс-заступника начальника Генштабу ЗСУ Ігоря Романенка, Росії нема чим відповідати на удари ЗСУ по окупованому Криму, оскільки арсенали РФ спустошені або приведені в повну технічну непридатність – армію розкрадено та виснажено.

Нічим, крім ядерної зброї, Путін більше похвалитися не може. Про це Романенко заявив виданню Главред .

За словами Романенка, західні країни та США "змусили Путіна зробити заяву про те, що оскільки Україна – не ядерна держава, РФ не збирається застосовувати проти неї ядерну зброю".

"Путін чудово розуміє, що, якщо він програє у цій війні, для нього настане політична смерть, а, може, не тільки політична. Тож у Росії не так багато можливостей для відповіді на вибухи в Криму. Її можливості обстріляти українські міста відомі, і РФ вкотре показала їх у День незалежності України, до того ж у РФ не хочуть визнавати, що Крим, який "зайшов у російську гавань", який для Росії "закрите питання" і "відрізаний скибку", обстрілює Україна, намагаючись повернути своє. Адже така зміна риторики та інформаційна легалізація стануть частиною поразки РФ", - зазначив експерт.

Читайте також:

Помста за кожного українця: у Росії горить найбільше місто. Рятувальники не справляються, люди в паніці

Путін розлютився: скликав термінове засідання Ради безпеки РФ. Заява по Україні

Лише рік: американський генерал назвав терміни повного повернення Криму та вигнання росіян