Мільйони зазомбованих російських фанатів піднімають свої кулачки, сидячи на диванах, і вимагають від Путіна завдати масованого ракетного удару по центру Києва. Але у Путіна ще залишилася частина сірої речовини у його черепній коробці, і він розуміє, у що це може вилитися.

Іноді включають мозок і кремлівські пропагандисти, які вже потихеньку починають пояснювати російським масам, чому Кремль не наважується на удари по центру Києва.

Досить дохідливий пост з цього приводу опублікував відомий путінський пропагандист Ігор Димитрієв. Він розповів, що насправді Росія – це дуже вразлива країна, а здібності російської ППО аж надто перебільшені.

"Багато хто в Росії обурюється, чому Військово-космічні сили не атакують українську інфраструктуру - мости, ТЕЦ, а також всі вимагають ударів по Банковій. Ну як би вам сказати... З одного боку, проблему це не вирішить. А з іншого - Російська Федерація набагато більш вразлива в плані інфраструктури країна. Нафтопроводи, газопроводи, розтягнуті комунікації. І якщо є якісь джентльменські домовленості, то треба їм радіти. Тому що, як бачите, можливості російської ППО та контррозвідки виявилися сильно перебільшеними", - написав Димитрієв.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів, що буде, якщо Путін наважиться завдати ударів по центру Києва. Про це пошкодує уся Росія.

Читайте також:

Удар по штабу Чорноморського флоту РФ у Криму: з'явилося відео

Ухвалено рішення: Україна повертає Крим. Оголошено спецоперацію. Деталі

"Взагалі не хочу їхати з Криму": росіянку, що плаче, потролили з Зеленським-таксистом. Відео