У мережі поділилися рецептом голубці з грибами.

В першу чергу потрібно нарізати цибулю невеликими шматочками, а потім пересипати його в глибоку сковорідку, налити трохи рослинного масла і можна починати смажити. Миємо гриби (печериці) і поки з них буде стікати вода, починаємо натирати моркву на крупній тертці.


Потім починаємо нарізати гриби, теж невеликими шматочками. Після чого додаємо до цибулі моркву і перемішуємо все. Накриваємо кришкою і смажимо до готовності. Сіль і перець за смаком.


Частину цих овочів потрібно буде відібрати, але гриби відправляємо саме до тушкованим овочам і перемішуємо. Додаємо ще рослинного масла і продовжуємо смажити спочатку під закритою кришкою, потім з відкритою, щоб повністю випарувалася рідина.


В цей час промиваємо круглий рис, заливаємо його водою, солимо, доводимо до кипіння. Варити потрібно 5 хвилин. Потім ще накриваємо кришкою і залишаємо на 15-20 хвилин.


Готовий рис перемішуємо з овочами і начинка буде готовою.

Це означає, що можна братися за капусту. З нею проробляємо наступні кроки:


Варитися капуста повинна пару хвилин і вже можна починати відокремлювати її від качана. Велике листя краще порізати навпіл, попередньо прибравши прожилки.


Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати макарони, щоб нагодувати смачненьким всю сім'ю.

Також наш портал повідомляв, як приготувати хліб в домашніх умовах.

Нагадуємо, що був опублікований рецепт смачних домашніх сосисок.