Щоб приготувати смачний борщ, необов'язково варити його на м'ясному бульйоні. Так, борщ без м'яса швидко вариться, ароматний і смачний.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяУкраїнський борщ може бути смачним навіть без м'яса, якщо приготувати його правильно і дати настоятися. А щоб такий борщ був ще смачніше, його рекомендують готувати в духовці або в мультиварці.
Рецепт борщу борщу червоного без м'яса пропонує варити його виключно з овочів. А для аромату моркву, буряк і цибулю попередньо обсмажують на рослинній олії.
Інгредієнт:
- вода-5л;
- 2 середніх буряків;
- 4-5 середніх картоплин;
- цибуля 1шт;
- морква 1шт;
- 0.5 головки капусти;
- 200гр грибів (це за бажанням);
- 5ст. л томатної пасти(можна замінити томатним соусом або кетчупом);
- 1ст. л цукру;
- 2ст. л оцту;
- лавровий лист;
- спеції за смаком-сіль, перець.
Раніше Hyser писав про те, як приготувати макарони, щоб нагодувати смачненьким всю сім'ю.
Також наш портал повідомляв, як приготувати хліб в домашніх умовах.
Нагадуємо, що був опублікований рецепт смачних домашніх сосисок.