У мережі поділилися рецептом смачного українського борщу.

Для початку потрібно нарізати невеликими шматочками свинину (500 грамів), а потім очистити і натерти моркву на крупній тертці. Також чинимо і з буряком, а ось цибулю вже потрібно нарізати маленькими шматочками.


Картоплю на борщ краще нарізати середніми шматочками. Потім потрібно нарізати білокачанну капусту, без якої важко уявити собі справжній український борщ.


Не варто забувати і про зелень, яку рекомендується нарізати дрібно. Тепер уже, коли всі заготовки готові, можна почати і готувати наш борщ. Ставимо в каструлі воду разом з м'ясом, солимо.


Поки воно буде готуватися, починаємо смажити в сковорідці моркву з буряком до напівготовності. Овочі потрібно закинути в каструлі після того, як закипить вода.


Після чого смажимо цибулю до золотистого кольору і додаємо до нього томатний сік. Воно повинно покипіти 5-7 хвилин. З урахуванням готовності м'яса, додаємо до нього картоплю, а потім по її готовності капусту.

Потім потрібно додати в блюдо перець і томатну пасту з цибулею. В кінці додаємо зелень. Не забудьте дати борщу настоятися хвилин 20.


Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати макарони, щоб нагодувати смачненьким всю сім'ю.

Також наш портал повідомляв, як приготувати хліб в домашніх умовах.

Нагадуємо, що був опублікований рецепт смачних домашніх сосисок.