У мережі з'явилася інформація про те, що на фронті загинув молодий відомий український спортсмен

Збройне протистояння українських і російських військ триває вже протягом декількох днів. За цей час на захист Батьківщини пішла велика кількість українців, у тому числі спортсмени, журналісти та діячі мистецтва. У мережі з'явилася інформація про те, що в боях під Харковом загинув 19-річний колишній біатлоніст юніорської збірної України Євген Малишев. Про це повідомляє iнформаційний портал "Факт".

Повідомляється, що Євген відправився служити за контрактом і загинув у боях за Харків. Всього через кілька днів, 10 березня хлопцеві виповнилося б 20 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося що футбольний клуб "Гостомель" позбувся одного зі своїх кращих гравців: спортсмен Дмитро Мартиненко загинув разом зі своєю мамою в результаті вибуху, що потрапив в їх будинок російського снаряда. Батько сімейство вижив, а Семирічній сестрі футболіста потрібна допомога, у неї осколкові поранення голови. Лікарі борються за її життя.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у готелях Єгипту українські відпочиваючі почали бити російських туристів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у полон здалися чергові російські військові.

Також "Hyser" писав, що під час боїв на території України була вбита "права рука" Рамзана Кадирова.