Співробітникам СБУ вдалося роздобути секретні документи російських воєнних.

Вони заволоділи ними в той час, коли українські силовики розбомбили їх під Гостомелем. Зокрема, у розпорядженні наших військових опинилися поіменні дані на російських загарбників, а також секретні паролі і шифри, які використовує країна-агресор. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України, пише "УНІАН".

Очікується, що завдяки цьому вдасться зрозуміти суть перехоплених розмов ворога. Уточнюється, що були виявлені наступні документи:


У майбутньому отримані документи можуть бути представлені в суді як доказова база, і дозволять тримати на контролі кожне прізвище ворожих окупантів і всі, хто залишиться в живих – обов'язково будуть покарані.


До слова, в результаті жорстких сутичок з українськими військовими іноді російські бойовики і самі здаються, щоб зберегти собі життя. Хоч і неохоче, але вони також діляться деякою інформацією з нашими військовими, запевняючи, що вони не знали, що саме їх чекає, коли командири відправляли їх на завдання.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україна відкрила гарячу лінію для матерів російських окупантів, які тепер зможуть дізнатися де вони і як вони.

Також наш портал повідомляв, що російські війська починають вже знищувати свої ж літаки і бійців.

Нагадуємо, що відомий російський комік Максим Галкін відреагував на вторгненні Росії в Україну, зазначивши, що війна нікому не потрібна.