Березень також прекрасний на погоду. Коли зима починає зменшувати оберти, сонце починає більше гріти, а сонні птахи, готуючись до шлюбного періоду, починають співати свої прекрасні пісні. А ще в березні відзначають Міжнародний жіночий день, якому раді навіть чоловіки, тому що в цей день припадає додатковий вихідний.

Видання «Сегодня» повідомляє, що в березні українці відпочиватимуть 9 днів. Оскільки Міжнародний жіночий день припадає на вівторок, 8 березня, буде проведено перенесення вихідних. У зв'язку з цим, 7 березня, понеділок, буде неробочим днем. Однак, вихідний день доведеться відпрацьовувати наступної суботи, 12 березня.

Вихідні дні в Україні в березні викладають на 5, 6, 7, 8, 13, 19, 20, 26 і 27 число. Таким чином, чотири вихідні дні з 5 по 8 березня будуть довгими вихідними.

Крім Міжнародного жіночого дня, в березні відзначають деякі релігійні свята. З 1 по 6 березня відзначається Масляна. 6 березня - Прощена неділя, день, після якого починається Великий піст. 9 березня відзначають перше і друге набуття глави Іоанна Предтечі. А 19 березня – Вселенська батьківська субота, коли прийнято йти до церкви і молитися про покійних. 22 березня відзначається 40 мучеників Севастійських.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що в Україні змінять правила розрахунку платежів за централізоване та індивідуальне опалення.

Нагадуємо, що експерти розповіли, які рослини категорично не можна тримати вдома через їх поганий "магнетизм".

Також портал Hyser інформував, що астрологи перерахували знаки Зодіаку, представникам яких слід більш уважно ставитися до власного здоров'я в березні.

Варто відзначити, що українцям розповіли, коли в 2022 році будемо відзначати Великдень і скільки вихідних днів буде у зв'язку зі святами.