У мережі поділилися рецептом гречки під шубою.
Для приготування цієї страви вам знадобляться наступні продукти:
Цибуля-2 шт;
Морква-2 шт;
Гречка-350 грам;
Сир-200 грам;
Курячі стегенця-2 шт;
Сіль, перець, паприка за смаком;
Вода-600 мл.
Для початку потрібно крупно нарізати цибулю - її потім потрібно буде довести до золотистого відтінку на сковорідці. Поки цибуля буде обсмажуватися на середньому вогні, можна зайнятися морквою - її слід натерти на крупній тертці. Потім необхідно добре промити гречку і нарізати м'ясо кубиками, але перед цим обрізати варто кісточки.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися
В цей час додаємо вже до цибулі моркву і готуємо її до напівготовності, весь час помішуючи. В кінці додаємо сіль. Далі беремо глибоку форму для випікання і зажарку висипаємо туди. Перчимо м'ясо і теж викладаємо його наступним шаром в формочку.
Потім вже можна додавати і гречку.
Після всього вже можна залити форму теплою і злегка підселеною водою. Все, можна накривати фольгою і ставити випікатися це блюдо вже в розігріту до 180 градусів духовку. Залишити його там слід на 30-40 хвилин.
Для смаку рекомендується посипати блюдо сухим сиром.
Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як приготувати м'ясний розсольник за рецептом наших прабабусь. Вийде дуже смачно.
Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як зробити соковиті рулетики з індички і кабачка.
Нагадуємо, що у мережі поділилися рецептом найніжніших запіканки з капусти, картоплі, сиру і перцю.