Не секрет, що їжа з фастфуду має сумнівну корисність. Але багато хто часто балують себе соковитий бургерами і не думають про зайві калорії і часу яке доведеться провести в спортзалі щоб привести своє тіло в форму.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОднак, щоб побалувати себе смачним бургером необов'язково йти в найближче кафе. Приготувати ці ласощі можна і в домашніх умовах. При цьому смак не постраждає, а якість страви приємно здивує.
Популярний фудблогер Рінат Кузяшев детально розповів про етапи приготування ідеального бургера і розкрив чимало кулінарних секретів. Найчастіше в основу соусів для бургера входить майонез.
Шеф-кухар пропонує використовувати в даному рецепті соус під назвою"коктейльний". Він ідеально підкреслює смак котлети і при цьому не сильно її відтіняє. Для його приготування потрібно взяти три частини майонезу, дві частини соусу барбекю, одну частину гострої гірчиці і змішати їх.
Що стосується булки для бургера, то кухар дав пораду, як правильно її вибрати. Потрібно звернути увагу на її форму і пишність. Також вона не повинна бути занадто здобної, щоб в результаті не розвалиться і не промокнути.
Ріжемо помідори і мариновані огірки тонкими слайсами. Коли всі інгредієнти порізані приступаємо до приготування котлети. Для того, щоб котлета вийшла соковитою і смачною краще використовувати яловичу грудинку - в ній ідеальне співвідношення жиру і м'яса. Для приготування котлети можна використовувати м'ясорубку з великими гратами.
Так її текстура вийде і більш зернистою і котлети буде більш соковитими. З фаршу потрібно сформувати рівні котлети однакової форми.Важлива умова при смаженні котлет це те, що їх потрібно викладати на розпечену сковороду. Сіль і перець додаються в самому кінці.
За рецептом для цього бургера необхідно використовувати листя салату" Айсберг " і сир Чеддер, який потрібно обсмажити заздалегідь оскільки це дуже впливає на смак. Найкраще це робити на пергаменті.
Як зібрати бургер? На булку, попередньо промазану соусом, викладається лист салату. Потім-котлета, поверх якої смажений Чеддер. Додаємо огірки і помідори. Зверху накриваємо булкою. Приємного апетиту!
Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати майонез в домашніх умовах.
Також наш портал розповів про те, як приготувати бутерброди на скороводці за 10 хвилин.
Нагадуємо, як приготувати гречку по-купецькому на сковорідці.