Є безліч варіацій приготування традиційного українського борщу. Більше того, українські господині примудряються розробити власні рецепти цієї вишуканої страви, чим з великою радістю діляться з подругами.

На YouTube-каналі "Всегда вкусно!" з'явився хороший відео-рецепт смачного наваристого борщу на яловичині.

Для початку ставимо варитися яловичину. Після закипання, знімаємо ложкою піну. До м'яса додаємо квасолю. Залишаємо варитися на півтори години на маленькому вогні. Нарізаємо дрібно капусту, її потрібно буде додати пізніше. Кубиками ріжемо картоплю, додаємо в каструлю.

Готуємо заправку для борщу. Дрібно режим цибулю, тремо моркву і буряк. На соняшниковій олії обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки, додаємо туди моркву, через кілька хвилин буряк. Пасеруємо на маленькому вогні, потім додаємо оцет, сіль, трохи м'ясного бульйону, томатну пасту і цукор. Все це тушкуємо. З м'ясного бульйону виймаємо м'ясо, розбираємо його на скибочки. Додаємо капусту і варимо далі. Після цього повертаємо розібране м'ясо в каструлю, туди всипаємо заправку. Трохи проварюємо, додаємо зелену цибулю, часник і зелень. Відставляємо борщ трохи настоятися.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі розповіли, як приготувати смачний салат з буряка, огірків і яєць.

Нагадувати, як приготувати смачні сухарики під пиво в домашніх умовах.

Також портал Hyser інформував, що у мережі з'явився простий рецепт смачної запіканки.