Синоптик пообіцяли, що вже сьогодні, у п'ятницю, 11 лютого, українці зможуть вдихнути весняне повітря. Температура повітря підніметься досить високо, як для лютого. Теплий вітерець буде доносити запах мокрої трави, місцями птахи почнуть співати пісні. Якби не календар, ні у кого не виникло б сумнівів з приводу того, що прийшла справжня весна.

Про це інформує видання Апостроф, посилаючись на інформацію народного синоптика Наталки Діденко.

Повідомляється, що середня температура по Україні досягне +10...+12 градусів.

Найтепліше буде в південних і західних регіонах, там денна температура буде на рівні +6...+12 градусів. Прохолодніше буде в східних і північно-східних областях. Там денна температура триматиметься на рівні +3...+6 градусів. У деяких західних районах, а також на крайній Півночі України, очікуватимуться невеликі опади у вигляді мокрого снігу, а ось в іншій частині України буде переважно сухо з сонячною теплою погодою.

Однак ближче до вечора активізується сильний вітер, а в суботу, 12 лютого, буде очікується ожеледиця і невеликі заморозки. Діденко зазначила, що на вихідних відбудеться певне зниження температурного режиму приблизно на кілька градусів, проте вже наступного тижня тепла весняна погода повернеться в Україну.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що в Україні по-новому будуть оформлятися лікарняні листи.

Нагадуємо, що названо нові професії, які українські чиновники хочуть обкласти податком.

Також портал Hyser інформував, що українців попередили про нові правила оформлення бланків на отримання субсидії.

Тим часом, у Карпатах зняли унікальне природне явище, яке більше відоме як снігові фонтани.

Тим часом, названо дати найпотужніших магнітних бур лютого, коли метеозалежним українцям варто підготуватися до удару.