У мережі з'явилася статистика виграних на Олімпіаді-2022 нагород спортсменами з різних країн

4 лютого в столиці Китаю Пекіні стартували зимові Олімпійські ігри 2022 року, за цей час стало зрозуміло, спортсмени яких країн явно лідирують. У російської олімпійської збірної поки справи йдуть не дуже. Про це повідомляє Інформаційний портал "Спорт-Експрес".

Повідомляється, що лідируючу позицію за підсумками чотирьох днів змагань займають шведські спортсмени. У їх медальному заліку за підсумком 8 лютого знаходиться 6 медалей, 4 з яких — золоті, і по одній срібній і бронзовій медалі.

У трійку лідерів також входять Нідерланди і Німеччина. У першої 7 медалей в загальному заліку, а у другої — 5. Хоча медалей у Нідерландських спортсменів більше, обидві країни поки отримали тільки по три "золота".

Російські спортсмени за підсумком чотирьох днів змагань поки мають досить слабку позицію-7 місце. Варто відзначити, що у РФ найбільша загальна кількість медалей серед усіх інших країн в медальному заліку, однак при 5 бронзових і 3 срібних медалях першість росіянам вдалося зайняти тільки два рази.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російський лижник Олександр Большунов зайняв перше місце в гонці, і його радість від цього досягнення була настільки велика, що він, забираючись на верхній щабель п'єдесталу, підстрибнув, а по приземленню від подіуму відвалилася передня частина із зображенням олімпійських кілець.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Олександр Большунов відмовився виступати на спринті 8 лютого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін запропонував Порошенку притулок у Росії.

Також "Hyser" писав, що російські офіцери повстали проти Путіна.