Існують страви, які виглядають немов були "народжені" відомим французьким кухарем, але на ділі готуються досить буденно, і при цьому використовуються продукти, які можна придбати в будь-якому супермаркеті.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНаприклад, ніжний омлет з ковбасками в духовці, який підкорює користувачів відеохостингу YouTube.
Вершкове масло кладемо в сковороду, чекаємо поки розчиниться. У розігріте масло кладемо сосиски, обсмажуємо 2-3 хвилини з різних сторін. Перекладаємо підсмажені сосиски в деко або форму для запікання, залишаючи між ковбасками відстань. Виливаємо туди залишки масла.
Далі готуємо лезьен. Необхідно в глибоку тарілку вилити 4 курячих яйця. Додаємо туди воду, молоко, збиваємо вінчиком. Далі додаємо борошно і спеції, активно перемішуємо. Заливаємо ковбаски, ставимо запікатися на 220 градусів на 25 хвилин.
А в цей час готуємо цибульно-курячу підливу.
Дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо на вершковому маслі. Після обсмажування до золотистої скоринки, додаємо борошно, заважаємо і заливаємо курячим бульйоном. Випаровуємо 10-15 хвилин. У випарений соус вливаємо вустерський соус і бальзамічний оцет, після чого випаровуємо ще 5 хвилин.
Цим соусом необхідно полити омлет, зверху можна посипати нарізаною зеленню або зеленою цибулею.
Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, у мережі з'явився унікальний рецепт одеського форшмака.
Нагадуємо, що у мережу злили рецепт найніжнішого холодцю.
Також портал Hyser інформував, як приготувати смачну закуску з сала.