Практично у кожної господині є свої кулінарні секрети і рецепти страв, якими вона радує домочадців. Наприклад, існують різноманітні варіанти засолювання сала-одного з найпопулярніших українських продуктів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВважається, що якщо засолити його за рецептом, який називається «дамським», то воно вийде пікантним і матиме дуже насичений пряний смак. Втім, думки господинь в питанні його засолювання кілька розходяться: одні готують його з додаванням цукру, інші наполягають на тому, що він в рецепті зайвий. Про це пише портал «Факти».
Для його приготування необхідно:
- Очистити грудинку від шкірки і нарізати сало шматочками шириною по 4 сантиметри;
- у літрову банку покласти спеції: лавровий лист, чорний і запашний перець і часник, нарізаний тонкими пластинками;
- покласти в банку шматочки сала, але не утрамбовувати їх;
- Засипати сало сіллю і залити водою кімнатної температури. Щільно закрити банку кришкою і струсити (до повного розчинення солі) розчинилася.
- Поставити банку в холодильник на три доби.
Після зазначеного часу, потрібно дістати сало з банки і за допомогою паперових рушників видалити з них зайву вологу. Потім змішати інгредієнти для панірування ібвалять в отриманій суміші обсушені шматочки сала. Перед тим, як відправляти сало в морозилку, необхідно кожен шматочок загорнути в харчову фольгу.
Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі розповіли, як приготувати смачну автентичну закуску.
Також наш портал розповів про те, як правильно приготувати ніжний холодець.
Нагадувати, як приготувати найніжніші пишні повітряні оладки на кефірі.