У новорічну ніч не стало відомого російського актора Михайла Бичкова. Зірка фільму "Кін-дза-дза!" помер у віці 71 року уві сні.

Про це розповів син покійної знаменитості одному з російських видавництв, пише "Обозреватель". Він зустрів з батьком останній Новий Рік.

Михайло Бичков жили з дружиною в сусідньому під'їзді з сином, тому свято відзначали всі разом.

Тіло покійного актора виявила його дружина Ольга Миколаївна, яка відразу ж викликала карету швидкої допомоги. Однак медики, які прибули за адресою, змогли тільки констатувати смерть чоловіка.

"Вранці 1 січня екіпажем швидкої допомоги зафіксовано смерть 71-річного пенсіонера. Лікарі визначили природну причину смерті. Покійний помер уві сні", - йдеться в доповіді правоохоронних органів.

Фото: Обозреватель

За словами сина Бичкова, актор ніколи не скаржився на погане самопочуття. Більш того, 3 січня він повинен був відвідати стоматолога. Алкоголь на святі він теж не вживав, а після бою курантів всі вирушили по домівках.

Зі своєю дружиною Михайло Бичков прожив 40 років. Вони виховали двох синів. Актор застав чотирьох онуків.

За життя він знявся в 50 фільмах, взяв участь в 70 спектаклях, в 3 операх і 2 балетах. Серед фільмів за участю Бичкова була відома радянська кінокартина "Кін-дза-дза!".

За словами сина актора, збереглася тільки ця творча робота. Велика кількість згадок про його участь у театральних шоу згоріла в архівах Спілки театральних діячів.

Раніше Hyser писав про те, що не стало зірки "Вишневого саду" і "Зойкіної квартири".

Також Hyser повідомляв про жалобу на новорічному знімальному майданчику Гаррі Поттера.

Нагадаємо, що не стало відомого актора Бикова.