"Укрзалізниця" оголосила про запуск додаткового поїзда до Карпат.

Справа в тому, що це один з найпопулярніших напрямків, чим і обумовлено таке рішення перевізника. Таким чином, українців доставлятиме у відомі туристичні місця Українських Карпат спеціальний "Буковельський Експрес". Відповідна інформація з цього приводу з'явилася на офіційному сайті "Укрзалізниці". Про це пише "Апостроф".


Уточнюється, що додатковий поїзд курсуватиме щодня з 25 грудня по 16 січня за маршрутом Львів - Ясіня - Львів. Правда рейси будуть відсутні 1 і 4 січня, що варто враховувати, але зате надалі вони очікуються вже щоп'ятниці, в тому числі і на вихідних.

Примітно, що "Буковельський Експрес", обслуговуванням якого займатиметься дизель-поїзд українського виробництва, буде вже четвертим за рахунком, що був введений в експлуатацію цього року. Сучасний поїзд оснащений новими технологіями і призначений для перевезення маломобільних груп населення.


Голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишин зазначив, що пасажирам однозначно буде комфортно їхати в цьому поїзді, адже вони швидко і з усіма зручностями доберуться до потрібного їм місця призначення - зі Львова та Івано-Франківська до курортів Українських Карпат.

Адже поїзд підбиратиме пасажирів в Івано-Франківську, Яремче, Татарові, Ворохті та інших станціях, де робитиме зупинки.

Раніше "Hyser" писав про те, що лоукости попередили про нові ціни на квитки.

Також наш портал повідомляв, що у Києві скасовують міську електричку.

Нагадуємо, що "Укрзалізниця" змінила графік руху поїздів.