Всім жителям України у терміновому порядку повідомили дуже важливу новину, в якій йдеться про небезпечний продукт. Стало відомо, що на території України було виявлено небезпечне м'ясо, в якому знайшли сальмонелу.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Потрібно повідомити про те, що в м'ясопродуктах, які були привезені з Польщі, було виявлено сальмонелу. Такий продукт може дуже сильно нашкодити здоров'ю людини. Цим продуктом виявилася курятина, яку привезли до Києва і Запоріжжя.

Головне управління Держспоживслужби в Київській області повідомляє про те, що курятина польської компанії WCF Corp Sp. z oo була доставлена в столицю України - "М'ясний Торговий Дім" і в Запоріжжя – "Ред Мітт".

Курка, фото: скріншот
Курка, фото: скріншот

Варто відзначити, що Головне управління Держспоживслужби вимагає, щоб небезпечне м'ясо було прибрано з обороту, так як це може погано закінчитися для жителів України.

Сальмонельоз - це інфекційне захворювання, що викликається бактеріями роду Salmonella. Небезпечним є той факт, що сальмонела може з'явитися в організмі людини без будь-яких симптомів. Однак у людини може бути біль в животі, підвищена температура, яка може піднятися до 39 градусів, блювота, нудота, слабкість.

Якщо захворювання придбає важкий характер, то в організмі людини може утворитися зневоднення і інтоксикація. Дуже небезпечним фактором може бути ниркова недостатність.

Курятина
Курятина

Потрібно підкреслити, що сальмонела дуже сильно небезпечна для дітей, літніх людей і людей, які страждають від хронічних захворювань.

Якщо людина заразилася сальмонелою, то він потрапляє в інкубаційний період від 12 до 48 годин.

Нагадаємо, що українців попередили про підвищення цін на найпопулярніший алкоголь.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали овоч, який допоможе при застуді.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли про дуже корисний суп для серця.