Експерти розповіли, які продукти можна їсти перед сном.

Як правило, лікарі категорично не рекомендують щільно їсти перед сном. Тому що це може завдати непоправної шкоди організму. Мало того, що сам сон в такому випадку може бути не міцним, так само погано буде працювати і сам шлунок. В результаті людина вранці може прокинутися абсолютно невиспавшимся і болем в шлунку.

Але виявляється, що є ті продукти харчування, які не тільки можна їсти перед сном, але навіть потрібно. Тому що вони допоможуть міцно спати.

Наприклад, перед самим сном можна з'їсти пару шматочків сиру. Він допоможе вгамувати голод і при цьому не викличе тієї тяжкості в шлунку, яка може виникнути від інших продуктів харчування.

На думку дієтологів, грецький йогурт ідеальний для нічного перекусу, так як в ньому мало жирів і багато білків. Згідно з дослідженнями, протеїн, що міститься в такому йогурті, не тільки надовго залишає відчуття ситості, але і допомагає тілу спалювати більше калорій в денний час.

Також можна з'їсти пару цільнозернових крекерів. Вони містять в собі багато корисних компонентів, а також не несуть ніякої шкоди для шлунка людини. До того ж вони не принесуть ніякої шкоди для ваги людини.

Спеціаліст в області клінічного харчування Еріка Канналл пропонує любителям снеків в нічний час з'їсти чашку попкорну без масла і солі. Такий перекус ніяк не позначиться на фігурі.

Додати страві смаку Еріка пропонує за допомогою чорного перцю або часникового порошку.

Крім того, перекусити перед сном можна за допомогою вареного яйця. Воно містить невелику кількість калорій і при цьому багато корисних компонентів.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі перерахували симптоми раннього серцевого нападу, дні не типові для сердечників.

Також писали, що лікарі розповіли про дієту, яка допоможе уникнути колоректального раку.

Нагадаємо, що доктор Комаровський розвіяв популярний міф про загартовування, про це ніхто не знав.