Власник "Волги" ГАЗ-3110 показав, що радянська машина впорається з бездоріжжям не гірше німецьких

За час існування Радянського Союзу його автомобільна промисловість випустила не так багато моделей позашляховиків, переважна кількість машин були виконані в кузові седан і в основному мали задній привід. Тим не менш, блогер з каналу "Менеджер Антон" опублікував ролик, на якому видно, що навіть "Волга", випущена в СРСР не поступається сучасним потужним седанам німецького виробництва, таким як BMW і Audi.

Для випробування автомобілів на прохідність блогер вибрав яр, який являє собою цікавий полігон для демонстрації позашляхового потенціалу машин — досить великий кар'єр, покритий крейдою, залишками льоду, в цілому досить вологий. Свої сили в ньому спробувало безліч автолюбителів, наприклад, власники "Нив" в основному досить впевнено виїжджали з дна Яру.

Потім настала черга німецьких седанів-Audi A6 і BMW F10. Варто відзначити, що обидва автомобілі оснащені потужними двигунами і повним приводом. Обидва "німця" зі змінним успіхом підкорювали гірку, показуючи, що німецький повний привід все ж чогось вартий. З іншого боку, пороги і бампера своїх залізних коней власникам було шкода.

Потім заїхати на гірку спробував власник "Волги". Це літня людина, якого син переконав взяти участь в офф-роад змаганні. Варто відзначити, що "Волга", по суті, в стоці, тому це задньопривідний, довгий, важкий седан, оснащений карбюраторним двигуном. Єдині зміни в ньому — трохи підварений диференціал і колеса з ланцюгами. На подив багатьох, кілька пристосувавшись до гірки, дідусь, а пізніше і його син, кілька разів піднялися на круту гірку, причому в останні рази робили це на порядок активніше, ніж, наприклад, BMW або Audi.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі згадали про легендарний невибагливий позашляховик української збірки, який відрізнявся відмінною прохідності-ЛуАЗ-969"Волинь".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали дивовижний "розкішний" лімузин, який зібраний з двох "запорожців" ЗАЗ-968", який зараз продає приблизно за 17 тисяч гривень.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали фотографію майданчика "АвтоЗАЗу", яка майже повністю заставлена новими моделями, які збирає запорізьке підприємство — Kia Rio і Kia Rio X.