В мережі користувачі порівняли МАЗ і Lamborghini Diablo і знайшли між ними цікаві збіжності.

Річ в тім, що 21 січня знаменитий Lamborghini Diablo відзначив своє 30-річчя і з цього приводу автомобілісти згадали цікавий факт. Не усі, мабуть, знають, проте у знаменитого суперкара є загальні деталі з МАЗ. Про це повідомляє "ТвояМашина".

21 січня знаменитий Lamborghini Diablo відзначив своє 30-річчя, фото: ТвояМашина

Зокрема, мова йде про характерні круглі ліхтарі, на які дехто не відразу звертає увагу. Відомо, що спочатку задня оптика Hella 964 169 задумувалась як універсальна і ставилася на безліч різних транспортних засобів. В результаті Diablo отримав її у своїй фінальній версії VT 6.0.

Наразі точно такі ж ліхтарі можна побачити на автобусах і тролейбусах МАЗ, які здебільшого курсують по Києву, але є і в інших українських містах.

У знаменитого суперкара є загальні деталі з МАЗ, які можна побачити на цьому фото: ТвояМашина

Але і це ще не все, оскільки, як стало відомо, не тільки Lamborghini Diablo був оснащений ліхтарями Hella 964 169. Їх також отримав і Pagani Zonda, і Saleen S7, і Spyker C8. Це говорить про те, що навіть виробники суперкарів вміють економити.

Разом з тим, варто відзначити, що передня оптика Lamborghini Diablo після 1998 року є теж запозиченою і цього разу у спорткара Nissan 300 ZX.

На українські автобуси ставлять фари від Lamborghini, фото: ТвояМашина

Інші фото з запозиченою оптикою, фото: ТвояМашина

Інші фото з запозиченими ліхтарями, фото: ТвояМашина

Раніше "Нуѕеr"писав про те, що у мережі показали унікальний гібрид "Запорожця" і " Мазди"

Також наш портал повідомляв, що у Німеччині знайшли унікальний гоночний "Запорожець". Автомобіль оснащений двигуном Lada, потужністю 155 кінських сил.

Нагадуємо, що в США блогер висміяв легендарну ГАЗ-24 "Волга".