Автолюбителям вдалося знайти в смітті легендарний американський спорткар

За минуле століття американська автомобільна промисловість встигла випустити безліч моделей, які сьогодні є культовими. Однією з таких моделей можна назвати Chevrolet Corvette, який випускається маркою вже протягом майже 70 років. За ці роки автомобіль змінив кілька поколінь і обзавівся безліччю спеціальних версій, які сьогодні коштують шалених грошей. При цьому часто навіть такі легендарні автомобілі забувають або викидають, і підтвердження цьому — те, що один з примірників цієї моделі знайшли серед покинутих будівель в штаті Делавер. Про це повідомляти інформаційний портал "АвтоЦентр".

Chevrolet Corbette. Фото: АвтоЦентр

Повідомляється, що знайдений автомобіль з індексом 427 був випущений в 1969 році. Знайшли його в досить сумному стані — через тривале перебування під відкритим небом кузов машини серйозно проржавів, фарба майже повністю облізла, скла розбиті або помутніли.

Chevrolet Corbette. Фото: АвтоЦентр

Салон автомобіля, звісно , час теж не пощадив. Приладова панель, перемикачі, кермо, педалі і т.д. знаходяться під товстим шаром бруду. Сидіння і декоративні елементи салону вицвіли. Двигуна під капотом спорткара немає. Тобто навіть незважаючи на свій статус одного з 25 автомобілів лімітованої серії цей "корвет" нагадує швидше іржаве відро.

Проте, автомобіль навіть у такому стані виставили на аукціон. В даний момент ставка на нього становить 4 335 доларів, що приблизно дорівнює вартості вживаної Lada в Україні або Росії. Враховуючи, що це аукціон, не виключено, що ціна на машину ще виросте. У той же час, відновлені "корвети" тих років спокійно йдуть на вторинному ринку за ціною в 50-100 тисяч доларів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в українському уряді мають намір серйозно посилити покарання за порушення автолюбителями "популярних" правил дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали цікавий і рідкісний радянський автомобіль" Іскра", який знайомий величезній кількості глядачів по фільму"Кавказька полонянка".

Також "Hyser" писав, що у мережі показали унікальний прототип ЗАЗ-1102" Таврія", який з'явився ще в 70-х роках, проте протягом довгого часу не ставав на конвеєр.