Американський блогер у своєму новому відео на YouTube висловив свою думку з приводу української ГАЗ-24-10 "Волга".

Це зробив Дуг Демура, який славиться своїми оглядами незвичайних автомобілів. У своєму останньому відеоролику він вирішив розглянути радянський автомобіль ГАЗ-24-10 "Волга" 1988 року випуску. Про це пише "Каракум".

Відомий блогер протестував радянську Волгу 1988 року і висміяв автомобіль, фото: YouTube

Між іншим, йому вдалось віднайти єдиний автомобіль цієї моделі в країні, а саме в Лос-Анджелесі. Так, за словами відомого блогера, радянський седан безнадійний, як з точки зору дизайну, так і по своїй технічній характеристиці. Хоча "Волга" вважалася в Радянському Союзі елітним автомобілем.

Не дивлячись на це, Дуг Демура відзначив, що інтер'єр виглядає застарілим навіть за мірками 80-х років. Разом з тим, Демура насмішили панель приладів і електропривод антени, котрий він назвав "найбільш технологічним рішенням в автомобілі". До речі вказано, що авто може розігнатись до 200 кілометрів, але журналіст відмітив, що буде великою удачею, якщо "Волга" зуміє набрати швидкість хоча б до 110 кілометрів на годину.

Салон Волги 1988 року, фото: YouTube

Проте і це ще не все, адже блогер також приділив увагу і тому, що немає ременів безпеки і підголівників. Попільнички в задніх дверях і радянська аптечка його теж неабияк здивували, а от простір на задньому дивані сподобався.

Однак в цілому ж ГАЗ-24-10 здався журналістку "безнадійно застарілою машиною" для свого часу і привів в приклад американські Ford Taurus і Lincoln Town Car, які виробляли в той же період. В результаті радянський автомобіль отримав лише 37 балів зі 100, за оцінкою блогера.


Раніше "Нyser" писав про те, як виглядав рідкісний "Запорожець" 1962 року зі кузовом мінівен, який так і не став серійним.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали, як виглядає гібрид Таврії і Славути.

Нагадуємо, що умілець показав народну Таврію з "очима" Porsche.