Стало відомо, що співачка родом із Кам'янського Дніпропетровської області Віра Брежнєва, яка тривалий час виступала в Росії, та її чоловік, композитор Костянтин Меладзе, продають свій будинок у РФ. Йдеться про елітний особняк пари, розташований у Московській області.

Спочатку подружжя думало здавати нерухомість в оренду, але схоже передумало.

Про це пишуть росЗМІ, посилаючись на ріелтора, який займається продажем об'єкту.

У тому, що це саме будинок Брежнєвої та Меладзе, немає сумнівів, оскільки співачка неодноразово показувала кадри звідти у своєму блозі.

Як відомо, будинок, який Віра та Костянтин виставили на продаж, триповерховий. Він розташований в елітному котеджному селищі "Міленіум парк". Загальна площа особняку – 700 квадратних метрів. За нього зіркове подружжя хоче 299 мільйонів рублів (близько 145 мільйонів гривень).

Усередині є домашній кінотеатр, сауна, три спальні, величезна світла кухня та їдальня, камін. У дизайні інтер'єру переважають бежевий, коричневий та кремовий відтінки.

Зазначимо, що після початку повномасштабної війни артистка покинула Росію. Спочатку вона займалася тим, що вантажила гуманітарну допомогу для українців на складах у Польщі, потім поступово повернулася до музики – випустила україномовну пісню та дала кілька концертів.

Читайте також:

Путіну зробили харакірі: Японія виступила на боці України та вжили заходів щодо підтримки

Люди були змушені міняти мокрі штани на сухі: у Росії по телевізору закликали сховатися у притулку. Відео

У Санкт-Петербурзі закрили повітряний простір: у Росії відбувається щось неймовірне

Путін збожеволіє: Грузія піднесла потужний сюрприз