У мережі повідомили трагічну новину про те, що засновник популярного українського рок-гурту «Мертвий півень» Любомир Футорський залишив цей світ. На превеликий жаль, він помер у віці 51 рік.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «РБК-Україна»

Генеральний директор Музею історії міста Києва Діана Попова вирушила до соціальної мережі, щоб поділитися трагічною новиною. Вона заявила про те, що помер Любомир Футорський, який був фундатором українського рок-гурту «Мертвий півень».

«Цей день продовжує бути жахливим на втрати – перестало битися серце Любомира Футорського… Твій голос у цьому Поцілунку (пісня – ред.) назавжди залишиться з нами. Відпочивай у Бозі, братику. Вдалого тобі переходу», - розповіла Діана Попова.

Крім цього, Тарас Чубай, який відомий як лідер гурту «Плач Єремії», теж написав у соціальній мережі про загибель Любомира Футорського. Він ще написав про те, що Футорськийб був найкращим автором пісень для «Мертвого півня».

«Світла Пам'ять і Царство Небесне… Шок і смуток…», - написав у соцмережі Тарас Чубай.

Як відомо, покійний Любомир Футорський був народжений у Львові 1972 року. Коли він підріс, то вступив на фізичний факультет, саме тоді і було засновано український рок-гурт «Мертвий півень».

Читайте також:

Зірка фільму "9 рота" Артур Смолянінов в образі Лесі Українки зачитав вірш, посоромившись над Путіним

Удар припав на обличчя: зірка "Сватів" показала, що з нею сталося

Його обожнювали мільйони: не стало зірки культового фільму "Поліцейська академія"

Зірку фільмів "Злодії в законі" та "Десять років без права листування" Щербакова терміново госпіталізували