Мало хто знає, але за статистикою багато знаменитих акторів, які з роками втратили популярність, помирають на самоті і бідності. Не так сумно, коли людина проживає довге насичене життя, а от померти у самому розквіті сил – сумно.

Стало відомо, що Сергій Корсик, 30-річний актор відомого російського серіалу "Універ", чотири місяці боровся із пневмонією на ґрунті COVID-19, після чого помер наодинці у стінах лікарні. Трагедія сталася ще 16 січня, проте на похороні були присутні лише дві людини з його оточення, тому про його загибель стало відомо лише зараз.

Звістку про смерть озвучив громадськості продюсер Микола Федоренко.

"Захворів на ковід, двостороння пневмонія. Він хворів місяці три-чотири, лежав у лікарні", - розповів він журналістам, зазначивши, що Сергій Корсик переніс найбільш важку форму захворювання "на ногах", що згодом і призвело до ускладнень.

За словами Федоренка, двостороння пневмонія просто "задушила" Сергія.

До речі, незважаючи на те, що Федоренко майже не спілкувався з Кориском, він запам'ятав його як прекрасного актора:

"Був чудовим артистом, чудовий голос, давав концерти. […] Завжди прагнув бути творчим, хотів доставити глядачам радість, створити настрій", - згадує Федоренко.

Єдиний друг актора Микола розповів, що Сергій намагався не поширюватися про свою хворобу і коли він помер, то поряд нікого не було з близьких.

"Друзів у нього не було, крім мене, та й єдиний родич - це сестра, але вона живе в Санкт-Петербурзі. Напередодні смерті він зателефонував мені востаннє і просив не відвідувати його і не привозити продукти. Він сказав, що його переводять у реанімацію і що він передзвонить пізніше. Це були його останні слова», — згадує хлопець.

Сестра вирішила кремувати тіло Корсика. Попрощатися з актором прийшла тільки родичка та його єдиний друг.

Відомо, що Сергій Корсик пробував себе у різноманітних творчих іпостасях, був і співаком, і актором театру, і пародистом, і телеведучим. Знімався в "Універі", "Ранетках", спортивній драмі "Лев Яшин". Брав участь у телепроектах КВК, "Фактор А" та "Фабрика зірок". Був солістом Ансамблю пісні та танцю Російської армії імені Олександрова.

До речі, Сергій Корсик міг померти ще 2016 року. Актор мав намір летіти на борту літака Ту-154, але в останній момент відмовився через зйомки в серіалі "Універ". Пізніше стало відомо, що повітряне судно звалилося в Чорне море. У тій авіакатастрофі загинули 92 особи, серед яких у Сергія було багато друзів.

Читайте також:

«Йому дадуть по зубах»: військовий із ЗСУ розповів про нову спробу Путіна піти на Київ

Рашистів зметуть за секунди: у Генштабі створюють унікальний вид військ, якому немає аналогів

Андрій Данилко зібрався їхати до Москви. Подробиці скандального рішення