Відомий в Україні виконавець Андрій Данилко повідомив, що робитиме, коли вирушить до російської столиці.

Всі знають, що через свою тверду антивоєнну позицію і різкі висловлювання на адресу кремлівської влади, музикантові заборонено найближчі 50 років їздити в РФ, ось тільки Данилко впевнений, що все-таки ще пройдеться Червоною площею.

Артист має намір повернутися до Москви у свої 98 років, коли це дозволено, з однією метою.

Данилко планує знайти могилу російського президента-диктатора Володимира Путіна. Така заява від зірки прозвучала в інтерв'ю для італійської газети Corriere della Sera.

"З моєю критикою вторгнення 2022 року мені заборонено в'їзд до Росії. Це означатиме, що у віці 98 років я повернуся до Москви і піду шукати могилу Путіна", – заявив Данилко.

Італійські журналісти також поцікавилися в артиста, чи він не вважає неправильним, коли змішують культуру, зокрема музику, з політикою. Прикладом наведено головний музичний фестиваль країни в Сан-Ремо, який стартує 7 лютого. На ньому мають показати відеозвернення президента України Володимира Зеленського. Віце-прем'єр-міністр Італії Маттео Сальвіні виступив проти цієї ініціативи. Його підтримали деякі чиновники.

Данилко на це відповів: "Тоді вони мають пояснити це і Путіну. Сан-Ремо була подією, яку неможливо пропустити для всіх нас, радянських людей, і досі залишається. У мене в спальні був постер Адріано Челентано. Музика об'єднує, а може роз'єднувати, як це намагався зробити Путін, виключивши Сердючку з Федерації... Якщо Зеленський зможе трохи розворушити мозок у Сан-Ремо, це буде лише акт справедливості".

Читайте також:

"Начебто Аполлон: як виглядає Джейсон Стейтем із волоссям. Фото"

На нього чекала Олімпіада: під Бахмутом обірвалося життя відомого українського спортсмена

Зірку фільмів "Злодії в законі" та "Десять років без права листування" Щербакова терміново госпіталізували