Відомий актор Джейсон Стейтем уславився вже тоді, коли був майже лисим. Всесвітню славу йому принесли ролі відважних героїв, які вміло поводяться зі зброєю та рятують увесь світ.

Однак мало хто знає, як Стейтем виглядав із волоссям. Виявляється, у молодості актор займався професійним спортом. У 1990 році Стейтем брав участь у змаганнях зі стрибків у воду. Тоді він носив розкішну шевелюру і вже міг похвалитися мускулистим тілом.

На той час майбутній актор навряд чи мріяв про кар'єру в Голлівуді. Однак тоді його помітив рекламний агент. Стейтема запросили до рекламної кампанії Tommy Hilfiger, після чого його життя кардинально змінилося. Він почав отримувати більше пропозицій, потроху знімався у фільмах. Разом із зростаючою славою змінювалася і зачіска Стейтема. Спочатку він носив коротку стрижку, а потім поголився налисо і більше не змінює свій імідж.

Однак, як пишуть фанати м'язистого актора під відео з його змаганнями зі стрибків, він даремно відмовився від волосся на голові. Із розкішною шевелюрою Стейтем ще гарячіше, вважають коментатори.

Читайте також:

Вогняне пекло у Севастополі: з'явилися перші кадри пекла. Деяких людей врятувати не вдалося

Український тенісист переміг росіянина на турнірі у Німеччині та не потиснув йому руку. Відео

«Скажу відверто…»: Зеленський вперше розповів про повторний наступ російської армії