Стало відомо, що 73-річного Бориса Щербакова в середу, 1 лютого, було екстрено госпіталізовано до лікарні. Швидка забрала артиста просто під час репетиції вистави. Виборзький палац культури вже повідомив про перенесення вистави "Вільна пара" за участю Бориса Щербакова.

Так, Народний артист Росії Борис Щербаков мав грати в театрі і вирушити з трупою на гастролі, проте спектакль скасували через хворобу артиста. Про це у середу, 1 лютого, розповіла журналістам директор театру Виборзького палацу культури Олена Потиліцина. За її словами, актор має бути прибути до Північної столиці на "Сапасані" о 14:00, проте поїздка не відбулася.

Пізніше журналістам вдалося зв'язатися із сином Бориса Васильовича, який розповів про стан батька.

"Вчора Борис Васильович відчув себе погано. Запідозрив ГРВІ, але коронавірус не підтвердився. У результаті лікар порекомендувала зробити кардіограму. Для цього довелося їхати до Боткінської лікарні в Москві на швидкій. Зараз він лежить у кардіологічному відділенні. Проведуть низку тестів", - цитують сина. народного артиста багато Рос ЗМІ.

Щербаков-молодший також додав, що через несподівану госпіталізацію батька спектакль за його участю у Санкт-Петербурзі довелося скасувати. А постановку за участю Бориса Васильовича, яку мали показати в Москві 2 лютого, замінили на виставу з Марією Ароновою "З чистого аркуша".

Самому Щербакову додзвонитися не вдалося. Син пояснив – батькові погано: "Він зараз слабкий. Але у свідомості, ходити може. Просто залишається біль у грудях. Кардіограма не дуже. Але поки що без гучних діагнозів".

Вже відомо, що доставлений до лікарні актор Борис Щербаков відмовився від госпіталізації. Медики діагностували у артиста інфекції верхніх дихальних шляхів. При цьому тест на коронавірус показав негативний результат. Внаслідок цього 73-річний актор від лікарні відмовився.

Нагадаємо, що у 2022 році Щербакова було госпіталізовано з коронавірусом. Тоді його дружина Тетяна Бронзова розповідала, що її чоловік пройшов вакцинацію від коронавірусної інфекції, тому хвороба пройшла у легкій формі.

Борис Щербаков відомий за такими фільмами, як "Злодії в законі", "Десять років без права листування", "Недільний тато", "Кримінальний квартет", "Слухати у відсіках", "Прихильник" та "Хочу у в'язницю". Він також брав участь у постановках МХАТу імені Чехова та Московського Нового драматичного театру.

Читайте також:

Вогняне пекло у Севастополі: з'явилися перші кадри пекла. Деяких людей врятувати не вдалося

Український тенісист переміг росіянина на турнірі у Німеччині та не потиснув йому руку. Відео

«Скажу відверто…»: Зеленський вперше розповів про повторний наступ російської армії