Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк активно розвиває свою інстаграм-сторінку. Ще б пак, свою декількамільйонну аудиторію шанувальників вона часто радує пікантним контентом.

Багато чого вказує на те, що днями у знаменитості був грайливий настрій, тож вона вирішила запостити в Instagram світлину, на якій позує в звабливому образі.

Так, зіркові шанувальники змогли оцінити та насолодитися чорно-білим кадром, на якому Леся у бюстгальтері та шубі фотографує себе у дзеркало на айфон. Образ Лесі доповнив вечірній макіяж, високий хвіст з чубчиком та масивна прикраса на шиї.

До речі, її образ нагадав той, що часто створює співачка Аріана Гранде.

"Можна я це фото виставлю. Дякую", — лаконічно підписала Леся Нікітюк цей пост.

Одним з перших нове фото оцінив співак Павло Зібров: "Шикарна, як завжди!" – написав артист. "Ну дуже гарно і гламурно! Приємно дивитися на гарну, і ще й розумну дівчину" – підтримали артиста шанувальники Лесі.

Втім, були й ті підписники, які вирішили, що Нікітюк щось зробила зі своєю зовнішністю: "Була собою, стала схожою на багатьох", "Що ти з себе зробила? Стала гламурна лялька наколота, така як усі, без особистості", "Леся, як не Леся вже! Дуже багато змін у зовнішньому вигляді, особливо в обличчі".

До слова, уже тривалий час Лесю Нікітюк "завалює" квітами невідомий залицяльник. Проте, зірка не поспішає розкривати подробиць.

Нагадаємо, що поштовхом у кар'єрі Нікітюк стало шоу "Розсміши коміка". Дівчина неодноразово говорила, що на її кар'єру вплинув Володимир Зеленський.

Пізніше вона стала ведучою тревел-шоу "Орел і решка", в рамках якого Леся об'їздила майже весь світ.

Також Нікітюк була співведучою шоу "Хто зверху?", а її партнером був Сергій Притула.

Зараз телеведуча займається волонтерством.

Читайте також:

"Наче Аполлон: як виглядає Джейсон Стейтем з волоссям. Фото"

Його чекала Олімпіада: під Бахмутом обірвалося життя відомого українського спортсмена

Зірку фільмів "Злодії в законі" та "Десять років без права листування" Щербакова терміново госпіталізували