Ніхто не стане сперечатись, що важкі, переламні моменти в історії України завжди супроводжувались мистецьким вибухом. Ще б пак, твори, написані у такі моменти – особливо відверті, патріотичні, щемливі та довговічні.

Так, декілька днів тому українська співачка Надя Дорофєєва випустила емоційну пісню "Вотсап" та опублікувала хвилюючий кліп до неї. Трек народився в спільній роботі співачки, продюсера лейблу Enko Івана Клименка і коханого артистки, ресторатора Міші Кацуріна.

Трихвилинний ролик наповнений бурхливими емоціями Наді. Дорофєєва грає на барабанах, надівши джинси і майку без спідньої білизни.

“Розлука, відстань, розставання, емоційне напруження, внутрішній надрив і відчай — це те, що переживає багато людей зараз. Я бачу ці історії кожен день, відчуваю їх, пропускаю крізь себе. Тому пісня “Вотсап” така надривна, настільки переповнена емоціями. Це моя найсерйозніша пісня, вона нова для мене — за змістом і за вокальною подачею”, — розповіла артистка про свій кліп.

У своєму новому дописі в Іnstagram Дорофєєва зібрала декілька коментарів до її нової роботи, які її найбільше розчулили. Так, комусь дуже страшно не почути рідну людину після гудків, а хтось чекає дзвінка від сина з фронту.

"Ця пісня залишила мене без слів, я вся була в мурашках і я слухаю пісню кожен день і кайфую!", "Коли почула перший раз, накрило так, що стосується істерики, хоча до того моменту трималася", - написала одна з українок в коментарях.

При цьому себе Надя подала, сидячи за барабанами. На її обличчі жодних емоцій - можна навіть припустити, що в її очах приховується туга.

Читайте також:

Період путінських репресій: астролог розповів, коли у Росії почнуться трансформації. Спокійно не буде нікому

Можна купити за «мінімалку»: у мережі показали унікальний «Запорожець», який продають за безцінь

Аж пропустила пиятику у Кіркорова: Таїсія Повалій розповіла, як евакуювала маму з Києва до Москви