Українська співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яку прозвали путіністкою, таємно вивезла свою маму з України до Москви. Так, тепер вони разом мешкають у столиці Росії.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «УНІАН»

Як повідомляють російські ЗМІ, Таїсія Повалій нишком вивезла свою маму Ніну Данилівну Гирявець до Москви.

Важливо зауважити, що мама Повалій не хотіла залишати Україну, але її дочка змусила. Зважаючи на все, мама відомої артистки не особливо те й чинила опір.

"Ніколи в житті не поїду! Моя рідна Україна! Нехай мене тут вбивають", - щоразу казала мені вона. І тільки коли я сказала, що не приїду, якщо вона помре, моя мужня мама зібрала валізку, взяла кішку і 30 квітня минулого року, пройшовши машиною шлях у дві тисячі кілометрів з Києва через західну Україну, Польщу та Білорусь, приїхала до Москви", - поділилася Таїсія Повалій.

Таїсія Повалій. Фото: скріншот YouTube
Таїсія Повалій. Фото: скріншот YouTube

Окрім цього, Таїсія Повалій зробила визнання, коли погодилася з тим, що пропустила ювілей Пилипа Кіркорова через те, що на цей час таємно поїхала, щоб забрати свою матір із Києва. Вона навіть не розповіла путіністові Кіркорову про те, чому її не було.

"Саме тому того року мене не було на ювілеї Філіпа Кіркорова. Я навіть не могла сказати йому, що їду зустрічати до Бреста маму. До речі, мама раніше ніколи в житті в Москві не була", - продовжила співачка-зрадниця.

Ще з 2014 року Повалій давала концерти в Росії, коли розпочалася війна в Україні. Вона також і досі цинічно співає українською мовою, коли росіяни вбивають мирних українців своїми ракетами та безпілотниками.

Читайте також:

«Зайчик моя»: Кіркоров публічно звернувся до Зеленського. «Підгоріло» у «ватника» знатно

Якось погано вийшло: путінського прихильника Кіркорова вимазали каловими масами. Тепер не відмиється

"Собаче життя": росіяни показали, як замерзає Росія взимку, поки Путін марно обстрілює ракетами Україну