Про те, що станеться з Росією після війни, зараз версій багато. Так, наприклад, політолог і публіцист Андрій Піонтковський упевнений, що в Росії утворюються озброєні клани, які між собою воюватимуть. А ось політолог Михайло Шейтельман припускає, що через боягузтво росіян Путін може залишитися при владі навіть після програшу у війні проти України. Свою версію майбутніх подій озвучують і астрологи.

Так, на каналі People Life військова астролог Ганна Вергелес розповіла, коли для України ситуація зміниться у сфері релігії та повернення військовополонених. Крім того, жінка впевнена, що не за горами період путінських репресій у Росії.

За її астропрогнозом, 7 березня Сатурн переходить у Риби. Така подія востаннє фіксувалася у 1993-96 роках, коли був складний період часу з правлінням тіньових структур та великою кількістю фінансових пірамід.

Перехід Сатурна до Риб також був у 1964-67 роках, що увінчалися брежнєвськими гоніннями, а також у 1935-38 роки під час сталінських репресій.

"Тобто це періоди, коли закони йдуть у тіні, це всілякі репресії. І такі процеси будуть запущені в Росії. В Україні це буде пов'язано з питаннями релігії і почнеться, швидше за все, законодавче закріплення долі РПЦ", - пояснила астролог.

До того ж, для України після 7 березня гостро постане питання повернення своїх військовополонених. Хоча це буде і непросто, але втілення такої важливої ​​мети все ж таки відбудеться.

"Це також буде направлено на питання гуманітарні, а водночас і підніметься багато історій про те, що гуманітарна допомога йшла кудись не туди, розкрадалася і таке інше. Тобто ми почуємо багато таких історій", - додала Вергелес.

Проте найголовніше за наступні два роки буде те, що порушиться тема репарацій, які країна-агресорка Росія виплачуватиме Україні.

"Наші північні сусіди, які досі не розуміють нічого, почнуть розуміти та зазнають руйнації ілюзій. Інерція цього процесу буде колосальною. І ми побачимо момент урочистості справедливості", - резюмувала Ганна.

Читайте також:

Можна купити за «мінімалку»: у мережі показали унікальний «Запорожець», який продають за безцінь

Оновлення Кабміну: під ким із українських міністрів «хитається крісло»

Жінкам заборонили їхати з України: влада ввела нові правила на період воєнного часу