Дженніфер Лопес, яка окрім музичної кар'єри та кар'єри у кіно ще й зайнялася виробництвом засобів для догляду під власною маркою, вже давно рекламує продукти самостійно. І це логічно, адже в 53 роки вона виглядає просто приголомшливо. Тож днями вона знову показала в Instagram свою ідеальну фігуру в лаконічному чорному купальнику.

Вона доповнила свій образ лише стриманим макіяжем та неймовірним укладанням. У підписі до знімку, опублікованому на сторінці JLo Beauty в Instagram у понеділок, вона просувала три "основи сяйва".

Завдяки широким бретелькам такий купальник можна вибрати дівчатам з широкими плечима та великими грудьми, високий підйом плавок зробить ноги візуально довшою, а талію вже, а чорний колір універсальний і здатний візуально зробити фігуру худшою та акуратною.

Дженніфер Лопес зазначає, що якщо хтось хоче виглядати так само чудово, як і вона, то йому слід використовувати бальзам для пружності шкіри, сироватку, що підтягує шкіру і зволожуючий крем.

Джей Ло запустила свій бренд догляду за шкірою JLo Beauty в перший день 2021 року і часто просуває свою продукцію, радуючи шанувальників. Вона навіть розповіла, як доглядає себе, крім того, що намагається висипатися і пити багато води.

Читайте також:

Схожа на дитячий візок: на продаж виставили рідкісний позашляховик Ferrari, який робили у 70-х роках.

Фатальний кінець для Путіна: Фейгін розповів, що чекає на Росію найближчим часом

Це увійде в історію: спецслужби все ж таки змогли зловити боса мафії "Коза Ностра". Він переховувався 30 років. Фото