Знайдено дуже незвичайний і нестандартний позашляховик Ferrari 1970 року. Так, цей дуже нестандартний екземпляр виставили на аукціон, здивувавши навіть найзапекліших автолюбителів.

Офіційний сайт аукціонного будинку в Парижі заявив, що з'явилася дуже незвичайна модель неймовірного рідкісного позашляховика Ferves Ranger 1970 року випуску.

Слово Ferves у назві автомобіля означає «Спеціальні автомобілі Ferrari». Однак є один нюанс – цей позашляховик, про який зараз йтиметься, не має нічого спільного з легендарною автомобільною фірмою Ferrari, крім своєї назви. Це говорить про те, що компанію, яка спроектувала цей позашляховик, заснував однофамілець Енцо Феррарі - Карло Феррарі.

Цей маленький чотиримісний Ferves Ranger - всього 3 метри в довжину і має вагу всього 530 кілограмів. Цей автомобіль зроблений на базі шасі від Fiat 600, його 500-кубовий 18-сильний двигун стоїть ззаду, а його максимальна швидкість становить Ferves Ranger – 72 км/год.

Варто відзначити, що з 1966 по 1971 роки продалося 600 екземплярів таких Ferves Ranger, що говорить про їхню популярність на ті часи. Однак важливо зауважити, що на сьогодні таких машин збереглося лише 50.

Позашляховик Ferves Ranger, виставлений на аукціон, повністю відновлений до оригіналу.

Читайте також:

Водіїв попередили: в Україні запроваджується європейський порядок страхування автомобілів. Що зміниться

Для чого досвідчені водії завжди возять із собою голку у салоні автомобіля

Чорний ворон: в Україні продають унікальний автомобіль 1937 року. Фото

Як «пробити» водія автомобіля за державним номером. Лайфхак