Кажуть, що прогнози Фейгіна як пророцтва. І хоч російський політичний і громадський діяч, адвокат та блогер Марк Фейгін неодноразово вже заявляв, що прогнози - "річ невдячна", але за 11 місяців війни українці вже звикли йому вірити. Як каже сам експерт, його прогнози грунтуються на його власній інтуїції у поєднанні зі знаннями й уявленнями, які у нього склалися про російську владу. Останній прогноз Фейгіна про громадянську війну з "кривавими річками" в РФ дуже надихнув тих, хто зараз на фтонті і в тилу виборює свою свободу.

Так, російський правозахисник і блогер Марк Фейгін в інтерв'ю "Уніан" заявив, що режим Путіна приречений, а Росія летить у прірву.

"Цей режим – приречений. Вони самі собі петлю затягнули на шиї. Росія вийшла з 91-го року малою кров'ю, громадянської війни такої не було і ще чогось. Зараз так вже не вийде. Це будуть прям криваві річки. Вони самі створюють передумови для цього. Розпушення і фрагментація влади, поява кримінальників зі зброєю, цілих незліченних армій. Росія приречено летить у прірву, причому додаючи вуглинки топку. Цей потяг мчить з прискоренням. Кінець неминучий, невідворотний, фатальний", - впевнений Фейгін.

Він також зазначає, що всередині РФ наразі відбувається боротьба за владу між Міноборони та ЧВК "Вагнер", тобто між Шойгу та Пригожиним.

"У Пригожина особиста індульгенція від Путіна і, найголовніше, довгий термін. Він все це ліпить з 14-го року. Все-таки треба час, щоб створити, і бюджетні гроші, щоб налагодити. Навіть міністру оборони Шойгу, який напевно хоче подібним чином пройти. Вони ж воюють всередині себе – Міноборони і ПВК "Вагнер". Безумовно, все робиться з розрахунком, що Пригожин буде підданий такому тиску, при якому вони зіграють в апаратну гру з його заміною в усіх відношеннях. А Пригожин, як понятійний барига, більш хваткий. Якщо за щось взявся, він за ціною не постоїть. Хочеш – кувалдою голову відіб'є, хочеш – все що завгодно", - пояснює Фейгін.

Російський правозахисник додає, що про внутрішню боротьбу в РФ насамперед свідчить те, що координати у Макіївці, куди перед прильотом снарядів ЗСУ привезли російських "мобіків", злили свої ж, тобто росіяни.

Читайте також:

Путін уже готується до гіршого: просто в Москві розмістили системи протиповітряної оборони. Фото

Путін почне заїкатися: Німеччина завдала удару по Кремлю. Починається крах країни

Це кара за багатоповерхівку у Дніпрі: жителі Курська та Білгорода розповіли, як трясло їхні будинки